maandag 9 maart 2015

Love Food !!

Gezellig dat je weer even komt kijken op mijn blog ! Vandaag laat ik een mini album gemaakt van het shortje van Dutch Doobadoo. Voor enkele pagina's heb ik verschillende zakken van Kimya gebruikt.
Op de voorkant van het album zit een stukje wired mesh. Hier zit ook het eerste zakje met label waar een receptje op geschreven of geplakt kan worden.
 
Uit het "shortje" steken  een groene label en een kraft label. 
Uit het pergamijn zakje steekt nog net een kraft label waarop een hartjes knoop op bevestigd zit.
De rechterpagina is een witte snoepzak, deze heb ik dubbel gevouwen zodat er 2 zelfgemaakte tags in konen. De zak heb ik versierd met een stukje vlinderlint en een kraft envelopje. Op het envelopje zit een kleine bruine label
 Ook hier is de snoepzak versierd. Nu met een zakje en een blauwe label. De volgende pagina is een bruine blokzak en deze heb ik ook dubbel gevouwen zodat er aan de bovenkant een pocket onstaat waar weer een label in gestoken kan worden. Ook aan de zijkant kan natuurlijk een label gestoken worden.
De grote label is gestempeld met vlinders en voorzien van lijnen. Op de volgende pagina zit een loonzakje waar ook weer een receptje in gestopt kan worden.
De rechter pagina is een grotere loonzak, en ook hier weer labels. een gele en een bruine. Op de gele label zit een houten knijpertje.

Achter het ribbelkarton steekt weer een label. De volgende pagina is weer een blokzak.En ook hier zit weer een grote label.

Aan de andere kant van de blokzakpagina zitten 2 pergamijn loonzakjes. De rechterpagina ( en tevens de laatste) is aan de bovenkant een pocket, waar een zelfgemaakte tag uitsteekt. Achter de pocket op de pagina steekt een label
Groetjes Cin !!!
Een reactie posten