dinsdag 20 december 2016

Vrolijk doosje !

Ik zag bij "Cards bij Anja" een leuk doosje en ik heb geprobeerd om het na te maken. Ik moet zeggen dat het me aardig gelukt is. Het is in ieder geval een andere manier om met een mal van Dutch doobadoo te werken.


Ik heb de mal 2x uitgesneden, zodat je de 4 zijden van een doosje krijgt. De onderkant en de deksel is gewoon door goed meten gemaakt.


En als je hem dan in elkaar heb , is dit de bedoeling ! Nu nog leuk oppimpen natuurlijk, anders is het zo kaal..


Tadaa !!
De blaadjes zijn van de mal van Amy Design, en wel de Autumn Corner. Ik heb gewoon het grootste blad uit de hoek weg geknipt, en dan krijg je al een heel andere mal.

 Hieronder geef ik een lijstje met de produkten die ik gebruikt heb. 


 http://www.byalinekreatief.nl/product/die-viooltje/  http://www.byalinekreatief.nl/product/cardstencil-harmonica/http://www.byalinekreatief.nl/product/paperstack-romantic-provence/ http://www.byalinekreatief.nl/product/papierblok-romance/http://www.byalinekreatief.nl/product/3d-knipvel-violen/ http://www.byalinekreatief.nl/product/die-takken/ http://www.byalinekreatief.nl/product/die-tandwielen/  http://www.byalinekreatief.nl/product/paper-art-insects/ http://www.byalinekreatief.nl/product/die-autum-corner/

Alvast fijne feestdagen !!
Groetjes Cin 
Een reactie posten