zondag 29 november 2015

Winter in een gourmet tasje!

De donkere dagen zijn weer gekomen en daar horen ook weer lichtjes, kaarsen etc bij om het huis gezellig en warm te maken.
En waarom geen lichtjes in een gourmettasje ? Het staat hartstikke leuk en het is ook nog eens leuk om eventueel weg te geven als verjaars of kerstkadootje.
Een gourmet tasje ziet er zo uit ( zie onderstaande foto). Ik heb het tasje heel voorzichtig uit elkaar gehaald door de naden los te maken. Op deze manier kon ik het tasje door mijn Trouvaille halen want ik wilde de achterkant stanzen. Wie mij een beetje kent weet dat ik het altijd anders dan anders wil. Ook het touwtje heb ik verwijderd. Want ik wilde een lintje als handvat.


Hier een foto van het gehele tasje. Het tasje heb ik beplakt met scrappies wat ik nog over had van het Studio light blok Winter Memories.
In het tasje zit een stukje sneeuwdeken en 2 lichtjes van de Action. Natuurlijk kan je er ook iets anders in doen. Koekjes,snoepjes, kerstkransjes of ander lekkers.


Zoals gezegd wilde ik de achterkant gestanst hebben. Hiervoor moest ik wel even goed afmeten en bedenken hoe ik de stans wilde hebben, maar ik moet zeggen dat het goed gelukt is. Ik heb eerst de omtrek van de mal uit de achterkant gesneden met de hand, om daarna de stans op een stukje mica te plakken en aan de binnenkant van het tasje te plakken.


  
Het lint met ijskristallen is heel stevig en dus perfect om als handvat te gebruiken, Het blijft mooi omhoog staan zodat er nog van alles aan gehangen kan worden. Zoals dus een paar belletjes.
Ook heb ik er een sterlabel aan vastgemaakt en die heb ik beplakt met wat scrappies, bloemen en een rendiertje. Dit rendiertje is confetti. Ik vind het zo schattig en omdat het zilver is past het gewoon vrijwel overal bij.
  
Aan de andere kant van het lint hangt een flesje gevuld met sneeuwballen. Dit is nog best wel lastig aangezien de balletjes vreselijk statisch zijn hihihi. En aan het flesje hangt een bedeltje.
De houten schijf op knijper is gewoon aan het lint bevestigd.


 Aan de voorkant van het tasje heb ik een hoek gevuld met scrappies, bloemen en een houten ster.

Hieronder heb ik een lijst gemaakt met alle producten die ik gebruikt heb, als je op de foto klikt, kom je gelijk op de goede pagina in de webwinkel van Kimya.
 
https://kimya.nl/webshop/confetti-zilver-rendieren-18-mm-15-gram-p-13090.htmlhttps://kimya.nl/webshop/gourmet-venster-tasje-kraft-klein-13-x-65-x-1048-cm-p-10739.htmlhttps://kimya.nl/webshop/houten-plakker-met-sneeuwvlok-diverse-kleuren-25-cm-25-stuks-p-11479.html

https://kimya.nl/webshop/opengewerkt-lint-creme-met-ijzerdraad-6-cm-breed-per-meter-p-11539.html  https://kimya.nl/webshop/jute-koord-flax-35-mm-x-470-meter-p-12517-vid-15661.html https://kimya.nl/webshop/miniflesjes-22-x-11-x-7-mm-glas-5-stuks-p-9504.html https://kimya.nl/webshop/kraft-labels-ster-6-x-6-cm-5-stuks-p-9145.html https://kimya.nl/webshop/bedeltjes-kerstboom-205-x-105-mm-per-stuk-p-10941.html https://kimya.nl/webshop/kleine-zelfkl-ringetjes-voor-labels-70-stuks-bruin-p-8471.html https://kimya.nl/webshop/knijper-houten-schijf-met-kerstteksten-hart-5-cm-8-stuks-p-14366.html  https://kimya.nl/webshop/wit-satijn-lint-met-zilveren-ijssterren-15-mm-x-15-meter-p-11218.html https://kimya.nl/webshop/zilveren-belletje-met-klepel-11-mm-per-10-stuks-p-14230.html 
 https://kimya.nl/webshop/lint-organza-satin-edge-lichtblauw-25-mm-x-25-meter-p-6181.html
Knutselgroetjes Cin !!
Een reactie posten